Het vlees in lange reepjes met een breedte van 2 cm snijden en vervolgens
één nacht van te voren in de Losie Foroe (marinade)
marineren; gebruik per 250 gram vlees 5 eetlepels Losie Foroe (marinade).
Daarna de stukken vlees zigzagvormig aan de satéstokjes rijgen;
grill of barbecue het vlees, draai het regelmatig om, tot het vlees gaar
is.
Serveertip:
Serveren met Faja Lobi Pinda-Satësaus en/of Nasi Goreng of Bami of
Moksie Alesie.
Serveertip: Serveren met Faja Lobi Pinda-Saté saus en/of Nasi
Goreng, Moksie Alesie.
Variatietip: Maak ook eens saté van varkensvlees of garnalen.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |