Sate de Luxe

Sate de Luxe

Sate de Luxe

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

30 minuten.

Ingrediënten

Faja Lobi Losie Foroe (marinade)
Faja Lobi Pinda-Satésaus
500 gram kipfilet

Bereiden

Het vlees in lange reepjes met een breedte van 2 cm snijden en vervolgens één nacht van te voren in de Losie Foroe (marinade) marineren; gebruik per 250 gram vlees 5 eetlepels Losie Foroe (marinade). Daarna de stukken vlees zigzagvormig aan de satéstokjes rijgen; grill of barbecue het vlees, draai het regelmatig om, tot het vlees gaar is.
Serveertip:
Serveren met Faja Lobi Pinda-Satësaus en/of Nasi Goreng of Bami of Moksie Alesie.
Serveertip: Serveren met Faja Lobi Pinda-Saté saus en/of Nasi Goreng, Moksie Alesie.

Variatietip: Maak ook eens saté van varkensvlees of garnalen.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken